Inpakservice

Het voor komen van schade is een belangrijk onderdeel van uw verhuizing. Dat geldt voor uw spullen, maar ook voor uw oude en nieuwe woning. Zorgvuldig inpakken, of laten inpakken, is dan ook een goed begin van een schadevrije verhuizing.

Zelf inpakken:
Voor tips over het inpakken van uw spullen bent u bij Angel verhuizingen aan het juiste adres. U kunt bovendien benodigde materialen tegen aantrekkelijke tarieven huren of aanschaffen. Denk bijvoorbeeld aan stevige verhuisdozen, inpakpapier, etiketten, verhuisdekens, noppenfolie en schilderijdozen.

Laten inpakken:
Als u wel controle wilt houden over uw verhuizing, maar niet zelf alles wilt inpakken, biedt Angel Verhuizingen uitkomst. Onze inpakkers gebruiken de beste materialen om uw eigendommen snel en schadevrij te verhuizen. U bepaalt zelf of alles wordt ingepakt of bijvoorbeeld enkel boeken en glaswerk. Eenmaal op het nieuwe adres kunt u alles laten uitpakken en in de kasten laten plaatsen. De gebruikte materialen worden dan direct opgeruimd. U kunt natuurlijk ook, zelf alles een plek geven in uw nieuwe woning. Angel verhuizingen haalt dan op een afgesproken datum de verhuismaterialen weer op.

Informeer vrijblijvend naar de inpakmogelijkheden en het gebruik van verhuismaterialen.