Piano vervoer

Voor piano vervoer en vleugel vervoer bent u bij verhuisbedrijf Angel Verhuizingen aan het juiste adres. Met meer dan 70 jaar ervaring zijn wij uitgegroeid tot de expert op het gebied van piano verhuizingen en piano transport. Piano’s zijn erg zware en erg kwetsbare instrumenten. Daardoor is het vervoer van een piano een secuur klusje dat met grote zorg moet worden uitgevoerd. Voorkom dat uw piano of vleugel onnodig beschadigd en laat het vervoer aan de professional over. Angel Verhuizingen beschikt over de kennis en over de juiste materialen en voertuigen om uw piano schadevrij van A naar B te verplaatsen. Wij hebben al vele piano’s en vleugels vervoerd voor particulieren, muziekscholen, pianozaken en concertgebouwen. Iedere keer weer met groot succes.

Piano vervoer

Naast piano vervoer verzorgen wij ook piano opslag. Wilt u uw piano of vleugel voor een korte of lange periode opslaan? Daar weet Angel Verhuizingen wel raad mee. Wij beschikken over klimatologische, geconditioneerde en beveiligde ruimtes die ideaal zijn voor piano opslag. Angel Verhuizingen staat voor u klaar als het gaat om piano vervoer of piano opslag. Heeft u een piano of vleugel die verplaatst, vervoerd of verhuisd moet worden en wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van piano vervoer? Bent u op zoek naar een adres waar u uw piano kunt opslaan? Ga dan nu naar de onderstaande pagina’s:

Voor schadevrij piano vervoer zijn ervaren, gediplomeerde verhuizers en het gebruik van de juiste materialen en voertuigen van groot belang. Voor professioneel piano vervoer en tevens voor betrouwbare piano opslag moet u bij Angel Verhuizingen zijn. Wij bieden de beste service voor de laagste prijzen.